Wkładka sezonowa / seasons

CZERWIEC 2018

Przystawka/Starter

Crostini z pastą z suszonego pomidora, bobu i czosnku z oliwą sansol

Crostini with a paste of sun-dried tomato, broad beans and garlic with sansol oil

16 zł

 

Zupa/Soup

Chłodnik z ogórka, rzodkiewki i kopru

Cold soup made of cucumber, radish and fennel

15 zł

 

Ravioli

Ravioli z kozim serem i bobem

Ravioli with goat cheese and broad bean

25 zł

 

Makaron/Pasta

Fusilli z cielęciną, suszonym pomidorem i fasolką

Fusilli with veal, dried tomato and beans

32 zł

 

Pizza

Pizza z pancettą, bobem i sosem carbonara

Pizza with pancetta, broad beans and carbonara sauce

31 zł

 

Deser/Dessert

Semifreddo z ciasteczkami migdałowymi i czereśniami

Semifreddo with almond cookie and cherries

16 zł

 

Rezerwacja stolika

img

W celu złożenia rezerwacji do 10 osób, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu +48 12 341 79 32.

Dla rezerwacji przewyższających grupę 10 osobową, prosimy składać zapytania mailowo pod adresem restauracja@trattoriapergaminnullo.pl

Rezerwacje oczekują na Państwa przez 15 minut po czasie. W przypadku zmiany godziny bądź ilości osób prosimy o kontakt telefoniczny.

Szczegółowe informacje na temat obsługi rezerwacji znajdą Państwo w zakładce Oferta

Imię i nazwisko
Telefon
Data
Godzina
:
E-mail
Ilość osób
Specjalne życzenia

img