Wkładka sezonowa / seasons |
Wkładka sezonowa / seasons

SIERPIEŃ 2018

Przystawka/Starter

Carpaccio z pieczonych buraków, jeżyny, mus malinowy, oliwa, ser pecorino, rucola

Carpaccio made of baked beets, blackberries, raspberry mouse, olive oil, pecorino cheese, rucola

19 zł

Zupa/Soup

Krem z grzybów leśnych

Mushroom cream soup

15 zł

Sałatka/Salad

Roszponka z kozim serem, śliwka węgierka zapieczona w porto, prażone orzechy nerkowca

Corn salad with goat cheese, plum roasted in port, roasted cashew nuts

27 zł

Risotto

Risotto z kurkami

Risotto with chanterelles

26 zł

Danie główne/Main Course

Filet z kaczki, gnocchi, morele, burak marynowany, kurki, porzeczka

Duck fillet, gnocchi, apricots, marinated beet, chanterelles, currants

43 zł

Deser/Dessert

Tartaletka z kremem serowo porzeczkowym z nutą lawendową

Tartlet with currant cheese cream with a hint of lavender

16 zł

 

Rezerwacja stolika

img

W celu złożenia rezerwacji do 10 osób, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu +48 12 341 79 32.

Dla rezerwacji przewyższających grupę 10 osobową, prosimy składać zapytania mailowo pod adresem restauracja@trattoriapergaminnullo.pl

Rezerwacje oczekują na Państwa przez 15 minut po czasie. W przypadku zmiany godziny bądź ilości osób prosimy o kontakt telefoniczny.

Szczegółowe informacje na temat obsługi rezerwacji znajdą Państwo w zakładce Oferta

Imię i nazwisko
Telefon
Data
Godzina
:
E-mail
Ilość osób
Specjalne życzenia

img