Mięsa / Meat |
Mięsa / Meat

Grillowany filet z kurczaka podany na blanszowanych warzywach.
Grilled chicken breast served with seasonal vegetables.
26 zł

Filet z kurczaka nadziewany suszonymi pomidorami i szynką parmeńską w sosie truflowym podany z ziemniakami w rozmarynie.
Chicken fillet stuffed with dried tomatoes and parma ham in truffle sauce served with baked potatoes in rosemary.
29 zł

Żeberka w ciemnym słodkim sosie z ziemniakami opiekanymi w rozmarynie.
Ribs in brown sweet sauce served with baked potatoes in rosemary.
33 zł

Polędwiczki wieprzowe w sosie serowym podane z gnocchi.
Pork tenderloin in cheese sauce served with gnocchi.
34 zł

Eskalopki cielęce w sosie grzybowym podane z pappardelle.
Veal escallops in mushroom sauce served with pappardelle pasta.
35 zł

Filet z kaczki na rukoli w sosie wiśniowym z ziemniakami opiekanymi w rozmarynie.
Duck fillet in cherry sauce served with beaked potatoes in rosemary.
39 zł

Grillowana polędwica wołowa podana na świeżym szpinaku.
Grilled beef sirloin steak served on spinach.
51 zł

Polędwica wołowa w sosie serowym z zielonym pieprzem z ziemniakami opiekanymi w rozmarynie.
Beef sirloin steak in cheese sauce with green pepper served with baked potatoes in rosemary.
56 zł

Rezerwacja stolika

img

W celu złożenia rezerwacji do 10 osób, prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu +48 12 341 79 32.

Dla rezerwacji przewyższających grupę 10 osobową, prosimy składać zapytania mailowo pod adresem restauracja@trattoriapergaminnullo.pl

Rezerwacje oczekują na Państwa przez 15 minut po czasie. W przypadku zmiany godziny bądź ilości osób prosimy o kontakt telefoniczny.

Szczegółowe informacje na temat obsługi rezerwacji znajdą Państwo w zakładce Oferta

Imię i nazwisko
Telefon
Data
Godzina
:
E-mail
Ilość osób
Specjalne życzenia

img